Joós Andrea

tanarnokerem@gmail.com

teacher, trainer, science communicator

Anatomy with love — colour your organs!

The Anatomy with Love Coloring Book contains coloring activities that explore the human body. The goal is to encourage learning, exploration, and reflection on our own body and health through the act of colouring. The KICKSTARTER CAMPAIGN for this book was more than successful: 124% of the budget was raised, allowing the book to be published with 72 pages (instead of the planned 64).

A SZÍVTETKÓ...

elnevezés Lackfi Jánostól ered, aki egy fb-kommentben ezzel a cím ötlettel támogatta a gondolatot, hogy az ilyen és ehhez hasonló rajzokból készüljön egy gyűjtemény. A Szívtetkó egyrészt magas művészi igénnyel elkészített színezőkönyv, másrészt anatómiailag pontos ismeretterjesztő kiadvány. Szeretettel készült mindazoknak, akik színezés és/vagy az anatómia szerelmesei, vagy csak szeretnének gyógyulni és megismerni saját magukat. A könyv ezen a linken megvásárolható.

Az egészségtudatosság jegyében indult együttműködés keretei között a Forbes Magyarország mikrosite-jának illusztrációi a Szívtetkó Anatómiai Színező ábrái közül kerültek kiválasztásra:


Díjnyertes kiadvány

A könyv alig egy hónappal a megjelenése után az AIPM Egészségértés Díj elegáns harmadik helyezettje lett! Nagyon hálás vagyok minden támogatómnak, újságíróknak és a zsűrinek, elképesztő volt a mezőny:

DSC_2584.jpg
szív színező joós andrea díj.jpg
DSC_3066.jpg

Médiamegjelenések:

Az MR2 Petőfi TV összeállítása a Szívtetkóról.

INTERJÚ: Szívtetkó felnőtt színező,élménybiológia, tanítás

INTERJÚ: Szívtetkó felnőtt színező,élménybiológia, tanítás


fel

Joós Andrea